RSS Block UTF-8 Umlaut Problem
Category: General
Version Icy Phoenix 2.0 (PHP 5.x - MySQL 5.x)
Description
TheSteffen
Mon 22 Oct, 2012 21:53
If you insert a new RSS block via CMS
http://elpais.com/tag/rss/deportes_motor/a/

The umlaute are shown as question mark.

My quick solution was
OPEN /blocks/rss.php
FIND
Code: [Hide] [Select]
$title = htmlspecialchars_clean(ip_utf8_decode(strip_tags($rss_channel['items'][$j]['title'])));

REPLACE WITH
Code: [Hide] [Select]
$title = strip_tags($rss_channel['items'][$j]['title']);


Maybe it is not the best way to solve this.
Reply
 
Details Assigned To: Not Assigned
Priority: Not Set
Status: New
Fixed: No
 


 



Messages

Posted by Informpro • Sat 12 Jan, 2013 23:46


Doesn't that break other utf8 stuff ? Was the DB converted to utf8 correctly ? (I think this change can break other sites)







Posted by Mighty Gorgon • Sun 13 Jan, 2013 19:41


I need time to check this... Informpro, do you have time to test and try to solve this?







Posted by Informpro • Sun 13 Jan, 2013 20:07


http://i.imgur.com/aLj2C.png sadly it's true :(.
http://i.imgur.com/2822v.png I just removed ip_utf8_decode from the block but that probably breaks other stuff







  
Page 1 of 1



   

This is a "Lo-Fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

Powered by Icy Phoenix based on phpBB
Design by DiDiDaDo

Generation Time: 0.1985s (PHP: -70% SQL: 170%)
SQL queries: 51 - Debug On - GZIP Enabled