Icy Phoenix

     
 

[SOLVED] Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum?

[SOLVED] Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum?

Article
Reply with quote    Download Post  
Post [SOLVED] Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum? 
 
I notice that my nick has two colors in different places of my forum:

9478174724

I know that the #dd2222 color is default to Administrators; the #802560 color is my own color, I've changed on ACP:

7919585006

So I don't know why my own color doesn't display in my nick  



 
Last edited by Cristianita on Mon 02 Oct, 2017 07:10; edited 1 time in total 
Cristianita - View user's profile Send private message  
Cristianita [ Fri 15 Sep, 2017 21:59 ]
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us


[SOLVED] Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum?

Comments
Reply with quote    Download Post  
Post Re: Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum? 
 
Once again as per the other post, I believe it is a cache issue.

On a WAMP server, I built a website last year and I still have it up and operational. Sometimes I get color group on main index page and other days I do not. I do notice It is usually always cache related. I think it is annoying but it happens. Why I am not quite sure.



 
MWE_001 - View user's profile Send private message  
MWE_001 [ Tue 26 Sep, 2017 11:12 ]
Reply with quote    Download Post  
Post Re: Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum? 
 
Yup, it sounds like a cache issue indeed. We should fix it, but I'd need a way to replicate the bug first.



 
Informpro - View user's profile Send private message  
Informpro [ Tue 26 Sep, 2017 11:25 ]
Reply with quote    Download Post  
Post Re: Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum? 
 
I have a genuine hard time replicating it as well. One day I have colors and the next day every username is the exact same color on the index. Then on the view topics page, all colors work as they should but not correctly in the footer legend and stuff like that. It is odd to say the least.



 
MWE_001 - View user's profile Send private message  
MWE_001 [ Tue 26 Sep, 2017 11:35 ]
Reply with quote    Download Post  
Post Re: Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum? 
 
Some sections are cached for minutes, others for hours, others for days... others until next post!

Without cache, Icy Phoenix couldn't be so fast... so cache is important.

Unfortunately for some reasons (some due to combinations of factors and plugins) it's not easy to reset only those cache files which should get updated, and to avoid extra charge, I have tried over time to only reset those really needed files.

Usually colors issues occurs when some colors assignments are not done properly, or because of some other issues with some database fields where those fields are stored (for example posting users also have their colors stored in the forums and topics table to speed up page loading).

By using DB maintenance functions for posts tables you should be able to fix almost everything.



 
Mighty Gorgon - View user's profile Send private message  
Mighty Gorgon [ Sun 01 Oct, 2017 11:24 ]
Reply with quote    Download Post  
Post Re: Why The Color Group Doesn't Apply In All Areas Of The Forum? 
 
Ok, MG, thank you! Anyway, it's not a big deal  



 
Cristianita - View user's profile Send private message  
Cristianita [ Mon 02 Oct, 2017 07:09 ]
Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1