Icy Phoenix

     
 

Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com

Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com

Article
Reply with quote    Download Post  
Post Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com 
 
Hello folks,

I have a website called Wiiside (Link) and I want to put my videos from brightcove in my posts, but I try and try and I can't solve it.

For example in this post: Link to the post I show the embed code of Brightcove. I know that Icy Phoenix posts don't support copy and paste HTML code, but it's a way to show to you the complete code.

Down of the code I try to do the same thing I do when I want to put a video from Gametrailers, I write this when I publish my post:

Code: [Download] [Hide] [Select]
[flash width=510 height=550]h**p://services.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/626937523[/flash]


It seems to work because the flash shows "loading", but it never finish and the video it's not played.

What can I do ¿?

Thanks for read my problem and sorry for my poor English...



 
Hinfra - View user's profile Send private message  
Hinfra [ Wed 21 Mar, 2007 19:11 ]
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us


Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com

Comments
Reply with quote    Download Post  
Post Re: Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com 
 
Are you sure it is a flash file?

I can't see the SWF extension.



 
Mighty Gorgon - View user's profile Send private message  
Mighty Gorgon [ Fri 23 Mar, 2007 23:56 ]
Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  Page 1 of 1
 
 




 


 

  cron