Icy Phoenix

     
 


Post new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Reply with quote Download Post 
Post [Closed] Problem With Main Links Block 
 
Hi all

I seem to be running into a problem with the main menu.
I've tried creating new category's and adding new links to pages in the root Dir of the cms.  All appears to be ok when creating them and after creating them but when you go to the home page or any page with the main nav menu block, no changes are being displayed.

I've tried using different browsers & clearing cache but still no change.

Well hope this is a simple problem and me just being blind.

Thanks in advance for any help.
-
Well, didn't really solve the problem but have managed to come up with my own menu this time. It's not half as good but until I understand the cms a little more hyperlinks will do LOL.
Sure some one will help in a few days when they have time ???
Thanks for the idea spydie, I'd of probably just left the dam thing.
 



 
Edited by Reconix, Sun 01 Feb, 2009 19:29: Found Another Work Around
ReconixSend private message  
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With Main Links Block 
 
look´s like you ran in the same problem like me some time ago.

try editing templates/mg_themes/nav_quick_links.tpl

that should help you
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With Main Links Block 
 
Thanks for the quick reply.

I toke a look at nav_quick_links.tpl and to me it looks fine from what I could understand. Then again there's a lot of it I don't really understand like href="{U_DB_GEN}">{L_DB_GEN} are those like quires to another file ? Does it read that quires from the sql db then spit out the entry there ?

I was just putting the direct links to the files in href=""
I get the menu come up but no name

God knows, I guess I'm gona have to sit down and learn it all.

Unless you found a work around when it happend to you ?
 



 
ReconixSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With Main Links Block 
 
i created y brand new nav block and quick nav links.

that was the only way i found around the problem.

but if you look at my site at the moment it´s the original nav block, cause i´m working n a brand new site.
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With Main Links Block 
 
Well, I tried creating a new block and inserting my own nav menu but that didn't work out to well as it didn't show up at all. The main block menu showed but it's content did not. So that's just confused me a hole bunch more.

But at least now I've isolated the problem some more, it's not the way the blocks are being displayed it's defiantly got some thing to do with the way it's calling the data for the nav links.

Then again, who knows ? I could be totally wrong LOL.
 



 
ReconixSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: [Closed] Problem With Main Links Block 
 
PLEASE read the documentation threads section as all of your problems have been already answered there.
 
 
 
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: [Closed] Problem With Main Links Block 
 
Exactly.  Trash the nav links block and use the dynamic menu block.  Just switch the menu blocks out for your home page and global.

http://www.icyphoenix.com/viewtopic.php?f=4&t=4891#fifth_chapter


 




____________
| Icy Phoenix ColorizeIt! |
Bipolar Disorder - Not good for you and definitely not good for everyone else.
 
ChaoticSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: [Closed] Problem With Main Links Block 
 
That´s exactly what i did CHAOTIC.

it runs quiet better for me .

at the moment i´m working on a brand new site and still got some probs to sort out.
but you can be sure that the nav blog is gona be dynamic again.
only problem i had was to disable quick nav menu.
took me some time to figure out.

but thats why we are here. to sort problems out.

a and thanks for your brilliant post about creating dynamic menus.
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 


Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic
URL
BBCode
HTML




 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events


  

 

  cron