Icy Phoenix

     
 


Post new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Reply with quote Download Post 
Post CMS Bug With Html Blocks 
 
hi guys, ave find the problem with filezilla...
now my files upload correctly... well, once discarted this i will explain the trouble

when i go to modify or create a html block appear this...

this a example of an modify block when i open it

 problem1

this simbol / appear in all the text...

and if a click on preview or submit look this

this is that appear when i click on preview

problem2

the slashes appear each time more and more.... and i can view my html result correctly...
i hope this be helpfull

gretz!!!
 



 
paramine-gxSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: CMS Bug With Html Blocks 
 
It looks like a bug. try uploading again the files, check chmod and please, say us the version you are using!

We cannot give quick support if we have to give two ways, for the RC and the stable.
 



 
novice programmerSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: CMS Bug With Html Blocks 
 
Please post here the text you are trying to post.

I don't have that problem here.
 




____________
Luca
SEARCH is the quickest way to get support.
Icy Phoenix ColorizeIt - CustomIcy - HON
 
Mighty GorgonSend private messageSend e-mail to userVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: CMS Bug With Html Blocks 
 
this problem hapends also to me ...
let me explain it better :

so lets use text or html block for this
everithing is fine until you dont start using this two simbols ' "

so if i write 'MG'  next time on submit i will get this \'MG\'  and next submit \\\'MG\\\' and so to eternety
 




____________
We are the phpBBorg. Lower your Crackers. Your phpological and forumological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
 
LimunSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: CMS Bug With Html Blocks 
 
Limun wrote: [View Post]

so lets use text or html block for this
everithing is fine until you dont start using this two simbols ' "

so if i write 'MG'  next time on submit i will get this 'MG'  and next submit \'MG\' and so to eternety


Exactly... im using the RC1 version...
i though this topic never will be answered...

greetz
 



 
paramine-gxSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: CMS Bug With Html Blocks 
 
I can tell right away that the output is not being un escaped

should be an easy fix

 
 



 
warrenbSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: CMS Bug With Html Blocks 
 
did this ever got fixed ??

got a user with the same problems on IP 53.a
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 


Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic
URL
BBCode
HTML




 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events