Icy Phoenix

     
 


Post new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Reply with quote Download Post 
Post [SOLVED] Internet Blank Forum After Upgrading Internet Explorer Cannot Display The Webpage 
 
i have just upgraded to Icy Phoenix 1.3.0.53 ,
i now have blank forum were my data should be, it just says Test category 1

i rember there was file that you had to replace to get you dir structured back for the life of me i cant rember what the file is called.

if any one can help that would be great.

and yes i am useing the right database!

with thanks

kate
 



 
Last edited by darkasylum on Tue 13 Oct, 2009 20:45; edited 2 times in total 
darkasylumSend private message  
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: Blank Forum After Upgrading 
 
try doing quick settitngs
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Blank Forum After Upgrading 
 
spydie wrote: [View Post]
try doing quick settitngs


spydie, she gets blanks forum datas, not blank page...

Kate, are you sure you've followed the upgrade procedure in the right way?
I think you've done a fresh installation instead an upgrade from previos version, check if the DB contains the whole datas (olders and newers).
 




____________
~~~ Andrea ~~~
User #379756 on Linux Counter
"If you can't apt-get something, it isn't useful or doesn't exist!!"
 
buldoSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Blank Forum After Upgrading 
 
i am now stuck? i got to number 16 , i try and run  http://www.dark-asylum.co.uk/forum/install/install.php

also pulled this from the error log on in the install dir?

[11-Oct-2009 04:35:29] PHP Fatal error:  Call to a member function check_mem_limit() on a non-object in /home/ch0pper/public_html/forum/install/common.php on line 42


but it does not work i get error message of


Internet Explorer cannot display the webpage
  
   What you can try:
    Diagnose Connection Problems  
 
     More information

any ideas?
 


16.Run install/install.php and complete the update by renaming and moving images (both posted and in album) and replacing all old links in posts: the automated procedure should be able to perform all these actions automatically, just follow the instructions.


http://www.dark-asylum.co.uk/forum/install/database_update.php

Server And Version Information


◦Installed phpBB version :: 2.0.23 » Latest release :: 2.0.23
◦Installed Icy Phoenix version :: 1.3.0.53 » Latest release :: 1.3.0.53
◦Database Type :: mysql4
◦File Writing :: Your server seems to support files creation and editing.
◦Files & Folders Permissions:
 



 
darkasylumSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Blank Forum After Upgrading 
 
any one help still suck on this please?
 



 
darkasylumSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Blank Forum After Upgrading 
 
for "check_mem_limit()", it's an error, it shoud be "@check_mem_limit()"

Try update to patch A ...
 



 
InformproSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Blank Forum After Upgrading 
 
i still having problems.!
update to patch A

when i do this still get blank page?
please please please help?

http://www.dark-asylum.co.uk/forum/install/install.php




http://www.dark-asylum.co.uk/forum/install/database_update.php
server And Version Information
http://www.dark-asylum.co.uk/forum/install/database_update.php

◦Installed phpBB version :: 2.0.23 » Latest release :: 2.0.23
◦Installed Icy Phoenix version :: 1.3.0.53a » Latest release :: 1.3.0.53a
◦Database Type :: mysql4
◦File Writing :: Your server seems to support files creation and editing.
◦Files & Folders Permissions:

Spoiler: [ Show ]
Spoiler: [ Hide ]
CHMOD 777
../backup ../cache ../cache/forums ../cache/posts ../cache/sql ../cache/topics ../cache/users ../ctracker/logfiles/logfile_attempt_counter.txt ../ctracker/logfiles/logfile_blocklist.txt ../ctracker/logfiles/logfile_debug_mode.txt ../ctracker/logfiles/logfile_malformed_logins.txt ../ctracker/logfiles/logfile_spammer.txt ../ctracker/logfiles/logfile_worms.txt ../downloads ../files ../files/album ../files/album/cache ../files/album/med_cache ../files/album/users ../files/album/wm_cache ../files/posted_images ../files/screenshots ../files/thumbs ../images/avatars ../logs


 



Your Icy Phoenix is version is up-to-date
 



 
darkasylumSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: [SOLVED] Internet Blank Forum After Upgrading Internet Explorer Cannot Display The Webpage 
 
Try clear cache, I was having problem (of this type) because of SQL cache !
 



 
InformproSend private message  
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 


Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic
URL
BBCode
HTML




 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events