Icy Phoenix

     
 


Post new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Reply with quote Download Post 
Post Problem With The Miniature Images In Posts 
 
Hi all,

I've a problem in my site and it is that I can't see any image which have been posted with the bbCode [ img ] [ /img ]. At the end of this topic you can find an example:
http://www.elartedetorear.com/probando-adsense-vp265.html

The code is right:

Code: [Download] [Hide] [Select]
Tamaño Imagen:
[img]http://i251.photobucket.com/albums/gg295/sebas_acci/azur1.jpg[/img]

[img]http://i251.photobucket.com/albums/gg295/sebas_acci/gdl1.jpg[/img]

[img]http://img577.imageshack.us/img577/9838/gdl1.jpg[/img]

[img]http://i251.photobucket.com/albums/gg295/sebas_acci/avatarsebas.gif[/img]


The problem is related with the show "miniatures in messages" because when I deactivate it in ACP > Icy Phoenix > Images in messages I can see the images without problem but many of then are too large and that's why I want to use the tool "miniatures in messages".

I've tried already many options and also updated my IP to the version 0.53b but the problem is not already solved

Has someone any idea how to solve it??

Thank you very much in advance!
 



 
sebas_acciSend private message  
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
Hi,

I think you might find a solution in this topic here:
http://www.icyphoenix.com/viewtopic...umbnails#p49063

This should be the important thing in the topic:
Mighty Gorgon wrote: [View Post]
I think it's something related to folder permissions... try to check again the correct permissions. Please, also check CMS permissions and try to set ALBUM access to everyone (this doesn't mean that everyone will be able to post images...).

 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203Send private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
sry josh.

Problem look´s like server related, cause i got the same probs with external images on the same host

img0039_a

hmpf, here it works
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
I'm not sure what you mean Spydie, do you mean your site on the same host or the imagehoster?

What I noticed on one of the (missing) example thumbs in post 1 is that it tells me there is no permission to access

EDIT:
http://www.elartedetorear.com/image...cci%2Fazur1.jpg results in:

Quote:
Forbidden
You don't have permission to access /image_thumbnail.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203Send private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
this file has got 644 permits and is in the root folder.

funny thing is, internal images work, external no

talking about using the same hoster for my site
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
The working test you made above is going for files/thumbs/......  not image_thumbnail.php
 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203Send private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
i know, but for some reason, theres no thumb created for external images
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
Maybe I'm saying something stupid now but would that mean one or the other (the file or the directory) needs higher CHMODded permissions?
 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203Send private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
folder permissons are OK ( checked and rechecked) file permits should be 644 in the root folder.

this worked on another server without probs, with the same files and IP config.

I allready checked the PHP configuration on my server, and can´t see anything strange.
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
have you also checked permissions in ACP as MG mentions in the quoted post above?
 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203Send private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
I´ve checked that of course.

I told you before, that my very same site, worked with the same config and files, on another host, without any problems with external images. It´s here on HG where we have this problem.

same happens on a fresh install, with quick settings on MG recomendet.

And this should work without any image problems

Bump !!

It´s defenitly an server prob, cause external images don´t work on any of my sites.

( Including Joomla, social_engine, PhpBB)
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
Interesting, my site is making the thumbnails for external posts without a problem. I could post my PHP.ini file if you think that may help. I do not have the "use small images" enabled though.
 



 
HansSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Problem With The Miniature Images In Posts 
 
you´re running the same host ??

The funny thing is, I just made a few test installs of .53a, .53b and 2.0, and the external images worked.

But then i went to ACP, used quick settings "MG suggested" , and the thumbs went in the sh*tter on 53b and 2.0

so its defenitly something with the config, but what.

so now i´m going to take the ip_config table before and after quicksettings, and compare with Win-merge.

Lets see, if i find the error.

Edit:

it look´s like, if you use external images, like PostImage, thumbs have to be switched off, because if you switch thumbs on, the external thumb is´nt shown.

something enters in conflict there
 




____________
Out of Order
 
spydieSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 


Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic
URL
BBCode
HTML




 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events


  

 

  cron