Icy Phoenix


Post new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
Reply with quote Download Post 
Post Bug - Double Quotes - Viewforum 
In viewforum this imgfade has two trailing "" and of course throws a html warning.

It's common - And I can patch it in the default.cfg - But I'm damned if I can find where it's being generated in index_box.tpl or viewforum.php?

Been toooo Long.

Code: [Download] [Hide] [Select]
        <td class="row1 tw37px" style="padding-left: 1px; padding-right: 3px; vertical-align: middle; min-height: 50px;" ><img src="templates/pearl/images/p_black/buttons/forum_nor_read.png" class="imgfade"" alt="No new posts" title="No new posts" /></td>
    <td class="row1h row-forum tw100pct" colspan="1" data-href="viewforum.php?f=3">


mortSend private message  
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
Reply with quote Download Post 
Post Re: Bug - Double Quotes - Viewforum 
Thanks for reporting.

This kind of effect should be definitely converted to a CSS class and removed from CFG files.

I will.

SEARCH is the quickest way to get support.
Icy Phoenix ColorizeIt - CustomIcy - HON
Mighty GorgonSend private messageSend e-mail to userVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1

Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic

Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events