Plugin_album_block.php -> Plugin_album_pics_all


Subject: Plugin_album_block.php -> Plugin_album_pics_all
@AndyGpy

First you need to remove the / from this line 57: It wasn't wrong in the first place. ;)

Code: [Download] [Hide] [Select]
include_once(ALBUM_MOD_PATH ./album_common.' . PHP_EXT);


@ MG:

After I add the block in the CMS - - - I get this.. :(

Parse error: syntax error, unexpected 'plugin_album_pics_all' (T_STRING) in C:\xampp\htdocs\ip\blocks\plugin_album.php on line 62

Line 62
Code: [Download] [Hide] [Select]
" . (($cms_config_vars['plugin_album_pics_all'][$block_id] == '1') ? '' : 'WHERE cat_user_id = 0') . "


Got me beat mate - Nearly there and beaten at the post.. :censored:

And this file album_common.php simply doesn't exist.. :?:

Code: [Download] [Hide] [Select]
[Icy Phoenix Debug] PHP Notice: in file /blocks/plugin_album.php on line 57: include_once(./plugins/album/includes/album_common.php): failed to open stream: No such file or directory
[Icy Phoenix Debug] PHP Notice: in file /blocks/plugin_album.php on line 57: include_once(): Failed opening './plugins/album/includes/album_common.php' for inclusion (include_path='.;C:/xampp/php/PEAR')


And this....

include_once(ALBUM_MOD_PATH . 'album_common.' . PHP_EXT);

Appears to have NO purpose whatsoever.. So I've removed it... ?

Not only that - - - this script in plugin_album.php seems to be causing a problem also and declares $album_user_access as undefined.

Code: [Download] [Hide] [Select]
{
$album_user_access = album_user_access($row['cat_id'], $row, 1, 0, 0, 0, 0, 0); // VIEW
if ($album_user_access['view'] == 1)
{
$catrows[] = $row;
}
}
$db->sql_freeresult($result);
if ($cms_config_vars['plugin_album_pics_all'][$block_id] == '1')
{
$allowed_cat = '0'; // For Recent Public Pics below
}
else
{
$allowed_cat = '';
}


And - - - If I remove that script the block installs in the CMS but without any data/pics etc.

And Another fault:

Fixed it here ->

http://www.icyphoenix.com/viewtopic.php?f=2&p=60281#p60281

Template->make_filename(): Error - included template file not found: album_slideshow_inc_js.tpl

Released too soon methinks.. There are too many small problems with it? :mryellow:

Profile PM  
Subject: Re: Plugin_album_block.php -> Plugin_album_pics_all
Mort, for your info... The ZIP you provided the link to, the file inside

/Blocks/plugin_album

Line 57:-- include_once(ALBUM_MOD_PATH . '/album_common.' . PHP_EXT);

"/" needs removed.

I am starting afresh install today and see how far i can get.

@Mort

resolved it here -- Link

Album still has other issues which i will tackle as i find them or until someone beats me to the fixes.

Thanks for your help Mort


Page 1 of 1


  
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events

   

This is a "Lo-Fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

Powered by Icy Phoenix based on phpBB
Design by DiDiDaDo

Generation Time: 0.0798s (PHP: -36% SQL: 136%)
SQL queries: 13 - Debug On - GZIP Enabled