Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com


Subject: Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com
Hello folks,

I have a website called Wiiside (Link) and I want to put my videos from brightcove in my posts, but I try and try and I can't solve it.

For example in this post: Link to the post I show the embed code of Brightcove. I know that Icy Phoenix posts don't support copy and paste HTML code, but it's a way to show to you the complete code.

Down of the code I try to do the same thing I do when I want to put a video from Gametrailers, I write this when I publish my post:

Code: [Download] [Hide] [Select]
[flash width=510 height=550]h**p://services.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/626937523[/flash]


It seems to work because the flash shows "loading", but it never finish and the video it's not played.

What can I do ¿?

Thanks for read my problem and sorry for my poor English...

Subject: Re: Problem Showing Embed Videos From Brightcove.com
Are you sure it is a flash file?

I can't see the SWF extension.


Page 1 of 1


  
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events

   

This is a "Lo-Fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

Powered by Icy Phoenix based on phpBB
Design by DiDiDaDo

Generation Time: 0.08s (PHP: -41% SQL: 141%)
SQL queries: 13 - Debug On - GZIP Enabled