SOLVED The Install Page Doesn't Display When I Write The Url To Install My Forum In A New Hosting


Subject: The Install Page Doesn't Display When I Write The Url To Install My Forum In A New Hosting
Hi, good morning, God bless you!

I have a problem, because I followed the steps of these instructions:

no_puedo_instalar_2

I have my DB, and the files in FTP, changed the permissions of these files to 777; but when I write this link in the browser:

Spoiler: [ Show ]


it displays a wrong page:
Quote:
404!
We couldn't find that page.


I write this link because is the route of my forum in FTP:

no_puedo_instalar

It's differente than the instructions's, but I think this is just an example, right?

http://www.mysite.com/forum/install/install.php

It should be, because I don't have a file named "forum" in the FTP :roll:

What's the problem? :shock:

Last edited by Cristianita on Tue 19 Sep, 2017 21:50; edited 1 time in total
Subject: Re: The Install Page Doesn't Display When I Write The Url To Install My Forum In A New Hosting
Hi,

Indeed, that's an example.

What's happening here is that "public_html" in your FTP is actually not a "visible" folder.
I mean, it's the root for what's accessible for the web page.

Files outside of public_html are NOT available from http://lant-eternidad.byethost31.com
Instead, public_html itself corresponds to http://lant-eternidad.byethost31.com

So if you have public_html/index.html you can access it via http://lant-eternidad.byethost31.com/index.html
Does that make sense?

Profile PM  
Subject: Re: The Install Page Doesn't Display When I Write The Url To Install My Forum In A New Hosting
Quote:
Does that make sense?

Absolutelly... But I asked for help in the byethost support forum, and they told my that my forum is too big :shock:

So I decided to stay in 000webhost, or to pay other hosting, we'll see....


Ok, I got it.

The point is my free account is not enough to upload the entire package, that's why I couldn't install the forum in the byethost hosting.

And there is the same problem in 000webhost free acount, because it is displaying a message of time out error; they told me that the forum is using too much resources.

So I have to buy a paid plan...

Subject: Re: The Install Page Doesn't Display When I Write The Url To Install My Forum In A New Hosting [SOLVED]
It seems they changed their limitations. I know I used to run 000webhost for several icy phoenix forums...

It used to be much simpler to find free php hosting a few years ago :/.

Profile PM  
Subject: Re: The Install Page Doesn't Display When I Write The Url To Install My Forum In A New Hosting [SOLVED]
Informpro wrote: [View Post]
It seems they changed their limitations. I know I used to run 000webhost for several icy phoenix forums...

It used to be much simpler to find free php hosting a few years ago :/.
Well, they joined with Hostinger and maybe they try to force people to buy a plan... Who knows?

Either way, it's working :cry:

Because I'm not sure to be able to move my forum to other free hosting, and then maybe I will have the same problem later...


Page 1 of 1


  
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events

   

This is a "Lo-Fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

Powered by Icy Phoenix based on phpBB
Design by DiDiDaDo

Generation Time: 0.1687s (PHP: -66% SQL: 166%)
SQL queries: 31 - Debug On - GZIP Enabled