Icy Phoenix

     
 


Post new topic  Reply to topic 
Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
Hi,

It seems in the Admin Panel, in Server Settings, you didn't enable the "Cookie secure" option.
It seems in spanish this option is called "Cookie segura [ https ]".
 




____________
IcyPhoenix ADR RPGEzArena (modded phpBB2+ADR)
 
InformproSend private message  
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
Quote:
It seems in the Admin Panel, in Server Settings, you didn't enable the "Cookie secure" option.
It seems in spanish this option is called "Cookie segura [ https ]".

I've already did it, avatar Informpro

mid_8d62628ff4754c9e104b297991d9b1a7_3100413334

I've already told you  
 



 
CristianitaSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
You did, sorry. I'm very surprised O_o. This is the option we use to control. Maybe MG can explain to us, because on my local version, https works correctly. I will check if it was a recent fix, we really need to publish the new version.
 




____________
IcyPhoenix ADR RPGEzArena (modded phpBB2+ADR)
 
InformproSend private message  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
Informpro wrote: [View Post]
You did, sorry. I'm very surprised O_o. This is the option we use to control. Maybe MG can explain to us, because on my local version, https works correctly. I will check if it was a recent fix, we really need to publish the new version.
Thank you very much, Informpro... You are very kind. I'm still waiting for MG  
 



 
CristianitaSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
Very strange... I'll try to test it, but I need some time. Sorry.

Anyway your website seems to work correctly with https, which are the errors you still need to solve about https?
 




____________
Luca
SEARCH is the quickest way to get support.
Icy Phoenix ColorizeIt - CustomIcy - HON
 
Mighty GorgonSend private messageSend e-mail to userVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
Mighty Gorgon wrote: [View Post]
Very strange... I'll try to test it, but I need some time. Sorry.

Anyway your website seems to work correctly with https, which are the errors you still need to solve about https?

Well, the forum looks ok, but not the index. There is an image with http causing the padlock not appears green.
When you're going to view some topic, the padlock changes to shows a yellow triangle. It is due the smilies.
And of course the YouTube videos have a real problem, because even they have a https url, the forum changes this url to http. And that's why the videos don't show up.

Topic with video → https://elcaminocorrecto.com.mx/nac...vp238.html#p238

When you use the inspector, you can see the http url of the video. When you change it adding the "s", and then click "enter", the video shows up.

Quote:
I don't know what else I can do... On Hostinger, I found some tutorial saying I have to change the .htaccess file to force the SSL Certificate. But I've rather don't touch this file.

 



 
CristianitaSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: I Bought A SSL Certificate, And The Images (and YouTube Videos) Stopped Showing Up, Just Appears The Thumbnails 
 
Hi, there!

I do not want to be a bother, but I need to fix the problem of the YouTube videos.  
 



 
CristianitaSend private messageVisit poster's website  
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2


Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic
URL
BBCode
HTML




 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events