Icy Phoenix

     
 


Post new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Reply with quote Download Post 
Post Bug: The Zero "0" In "0 New Messages" In The PhpBB3 Style Black Pearl Is Falling Through The Floor... 
 
Thanks for your beautiful Black Pearl Style for phpBB3!

Perhaps you would help me by getting rid of that tiny little bug that's bothering me, please? That "0" in "0 new messages," near the top of the screen, seems to be falling through the floor...

Perhaps it is a termite???    

See here... : Tree of Life © Chronology Forums
aka. Adamoh Republic © Pole Shift...

[Pssst... I don't know why the above link is dead, but you may find my forums... using your beautiful Black Pearl Style - not excluding said termite near the top of your screen - at this link: http://adamoh.org/Forums]


Thanks!

And may the peace of our Redeemer rest upon each our families and homes,

Tree of Life ©
 



 
Tree of Life - View user's profileSend private messageVisit poster's website 
Back to topPage bottom
Icy Phoenix is an open source project, you can show your appreciation and support future development by donating to the project.

Support us
 
Reply with quote Download Post 
Post Re: Bug: The Zero "0" In "0 New Messages" In The PhpBB3 Style Black Pearl Is Falling Through The Floor... 
 
Hi Tree of Life,

First of all, welcome to IcyPhoenix.com  

Since you are using phpbb for your beatiful style I would like to ask you to post in the section where I'm about to move this thread (phpBB Mods And Styles)

About your bug:
Joshua203 wrote: [View Post]
Hi again Lilly  ( i asume    ),

I completely overlooked the fact that to view that you need to be registered and logged in    

anyway i did some searching and experimenting on my own board (where it did not look as bad as in you pic) and you could try something, however i did not test this fully in all browsers but i gave it a quicky


in the language files common.php find :
Code: [Download] [Hide] [Select]
    'NO_NEW_PM'            => '<strong>0</strong> New Private',

replace with:
Code: [Download] [Hide] [Select]
    'NO_NEW_PM'            => '0 New Private',



and find:
Code: [Download] [Hide] [Select]
    'NEW_PM'            => '<strong>%d</strong> New Private',
    'NEW_PMS'            => '</strong>%d</strong> New Private',

and replace with:
Code: [Download] [Hide] [Select]
    'NEW_PM'            => '%d New Private',
    'NEW_PMS'            => '%d New Private',


then fully test it and let me know cause i'm curious too  

GoodLuck,
..Joshua203


You can read the full thread here:
http://www.icyphoenix.com/viewtopic.php?f=32&t=7521

BTW both of your links work fine, you just bumped into our spam protection.

Greetings,
...Joshua203
 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203 - View user's profileSend private messageVisit poster's websitePersonal Gallery 
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Bug: The Zero "0" In "0 New Messages" In The PhpBB3 Style Black Pearl Is Falling Through The Floor... 
 
Bonus Tip:
Veeeeeeery looooooong forum names will sooner or later give you another bug!
Look how wide the forum jumpbox is now (almost full width of the forum, leaving almost no space for the left search box)
 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203 - View user's profileSend private messageVisit poster's websitePersonal Gallery 
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Bug: The Zero "0" In "0 New Messages" In The PhpBB3 Style Black Pearl Is Falling Through The Floor... 
 
Joshua203 wrote: [View Post]
Bonus Tip:
Veeeeeeery looooooong forum names will sooner or later give you another bug!
Look how wide the forum jumpbox is now (almost full width of the forum, leaving almost no space for the left search box)


Thanks for that Bonus Tip!

That bug of mine is now found and fixed. It looks much better now! - All thanks to you!

I love that kind of feedback!


 


And thanks again for that perfect fix you provided by your first post above! You already saw my feedback to that one here: http://www.icyphoenix.com/viewtopic.php?p=55377#p55377

Perhaps I did go a bit overboard...     My thinking was that if that kind of bug was a bug in one place, surely it would be likewise elsewhere.  Yet, as with all assumptions I could surely be wrong while thus making an ass of u and me... Or at least of me...    


May the Lord of Hosts bless and keep each of our families and homes!
 



 
Tree of Life - View user's profileSend private messageVisit poster's website 
Back to topPage bottom
Reply with quote Download Post 
Post Re: Bug: The Zero "0" In "0 New Messages" In The PhpBB3 Style Black Pearl Is Falling Through The Floor... 
 
Well removing strong tags can't really break anything I guess, but some things will look different obviously, it's upto you to make the choice

I've marked this solved for you (you can do that yourself in the future), and you're welcome  

Greetings,
...Joshua203
 




____________
www.DutchaGoGo.com (development/under construction ...Forever?¿?)
 
Joshua203 - View user's profileSend private messageVisit poster's websitePersonal Gallery 
Back to topPage bottom
Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 


Display posts from previous:    

HideWas this topic useful?

Link this topic
URL
BBCode
HTML




 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You can download files
You cannot post calendar events


  

 

cron